Tuesday, November 23, 2010

CHORAL SPEAKING

~GINGERBREAD MAN~


" RUN... RUN... AS FAST AS YOU CAN !!! YOU CAN'T CATCH ME...." I'M THE GINGERBREAD MAN!!!

Mata x nak lelap plak malam ni... Biasa pukul 10 malam dah cari bantal. Hari ni dah 23 November, tetapi nak jugaklah post even yang dah lepas... Sajer-sajer ^_^ .

Cerita pasal Choral Speaking nih, inilah pengalaman pertama terlibat secara tidak langsunglah. Choral Speaking ni adalah salah satu persembahan sempena Hari Anugerah Cemerlang yang berlangsung 10 November 2010 di SKFSR. Walaupun aku ni Cg BI celup, tapi x kisahlah... Amik peluang belajar benda baru...

Persembahan Sewaktu Hari Anugerah Cemerlang 2010 SKFSR

X sampai seminggu latihannya, tapi hasilnya NOT BAD... Kira oklah... Kali pertama dan kali terakhir bekerja dgn Maz... Dan kali pertama jugak bekerja dengan Sir Engku... Tapi ni kali yg lebih dari sekali bekerja ngan Dibah. Kesimpulannya...team ni kira OK!!! Dia org ni rajin dan sungguh2 time wat keja... Hehehehe... Bodek ke ni??? X adalah... Ikhlas cakapnya nih...

~Latihan sebelum hari persembahan~

Apa pun tahniah jugak utk murid2 yang terlibat... Walaupun x kenal mereka sangat, tapi komitmen mereka, Alhamdulillah... Bagus!!! Ermmm...siapa tahu, ada rezeki tahun depan bleh tunjuk skill yang hebat lagi... InsyaAllah...

Lastly, nice work guys... Untuk Maz, harap dpt jadi kenangan terindah sebelum melangkah ke sekolah baru.. Will be Miss U, sis :) Sayonara....


No comments:

Post a Comment

mY MEmoRieS


Ingatan Untuk Mu... Ingatan Untuk ku

Ingatan Untuk Mu... Ingatan Untuk ku

National Geographic POD