Monday, October 5, 2009

SAMBUTAN AIDILFITRI SKRKBB1

1 Oktober 2009 - Sambut kat Dewan SKRKBB1.



Sambutan Aidilfitri di SKRKBB1 terasa kemeriahannya. Suasana hari raya masih boleh dirasai walaupun Raya tahun ni x dpt aku nak sambut ngan meriah spt thn 2 lepas... Sambutan berjalan seperti yg dirancang... Semuanya berjalan lancar... Warga sekolah terutama murid2 cantik berpakaian raya..Berwarna-warni... Sambutan dimeriahkan lagi ngan rangkaian2 lagu raya yg diputarkan oleh MR. Dj ( Cikgu Zul) dan permintaan lagu2 raya oleh wargda SKRKBB1. Ermmm...oleh kerana x ada mood nak post entry kali ni... so just setakat ni jerlah yg nak ditaip... Kesimpulannya, Sambutan Raya kat SKRKBB1 Alhamdulillah MERIAH... Oh ya... Majlis turut dihadiri oleh tetamu terhormat jgk... Wakil FELDA, Pejabat Kesihatan,dan lain2 lagi... Org paling sibuk sepanjang sambutan ni dah tentu our GB, Cikgu Amin. Beliau dpt makan pun after semua jemputan berlalu...Herrmmm... sekali pandang, lagak x ubah seperti seorang bapa yang meraikan kehadiran tetamu meraikan Majlis Kahwin si anak.... Apa pun tahniah utk Warga SKRKBB1... SEKIAN ^_^

" Apa Pun... Buat Kerja Dulu Sebelum Makan"

"Persembahan Murid Yang Mengasyikkan Gituuuu"

" Jom Jamu Selera Sambil Dengar Lagu Raya"

" Bergambar Kenangan Ngan Rakan2 Guru & Murid2 Tersayang"

No comments:

Post a Comment

mY MEmoRieS


Ingatan Untuk Mu... Ingatan Untuk ku

Ingatan Untuk Mu... Ingatan Untuk ku

National Geographic POD