Thursday, November 19, 2009

JAMUAN AKHIR TAHUN 2009 SK (F) SERI RASAU

12 November 2009

"Cenderahati utk Warga Sekolah "


Jamuan akhir tahun kami kali ni dibuat kat Hotel UiTM Dungun. Minggu ni kami rasa cam x cukup tangan buat kerja... Yalah, ada event besar utk disambut pada 15hb November 2009. Perisytiharan nama sekolah baru menggantikan Sekolah Kebangsaan Rasau Kerteh Bandar B1. Majlis ni bukan sekadar majlis akhir tahun, tetapi juga menjadi kenangan terakhir utk rakan guru sekolah ni sebelum berpindah ke Marang, Terengganu. Rezeki Cikgu Azniza dapat pindah ngan hubby...

"Bersama Cikgu Azniza, 2 dari kiri... Panjang umur bersua kembali"


Bila sebut jamuan, x lepaslah dari makan2.... Ada kesempatan, 4 surelah cari kamera utk bergambar... Hehehe... Nak taip apa lagi ek??? Dah lama lah katakan x jengok blog... Idea pun dah tak terkeluar dr kotak fikiran... Ermm.. Rasanya tu ajer kot nak ditaip... Haaa... Satu lagi, kami dpt hamper sorang satu,... Cabutan bertuah pun ada. Tapi cam aku ni.. X pernah nyer menang bab2 cabutan bertuah ni... X ada rezeki... Apa pun, x kisahlah, janji perut kenyang... Alhamdulillah.


" Kenangan 2009 with my Dear Friends "

No comments:

Post a Comment

mY MEmoRieS


Ingatan Untuk Mu... Ingatan Untuk ku

Ingatan Untuk Mu... Ingatan Untuk ku
There was an error in this gadget